Tο 4ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Συκεών και τα 1ο και 6ο Συστήματα Προσκόπων Νεάπολης φέρνουν και φέτος την άνοιξη στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών, διοργανώνοντας δύο ξεχωριστές ανθοεκθέσεις με πολύχρωμα φυτά και λουλούδια, εντυπωσιακές συνθέσεις και είδη ανθοκομίας που θα συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους.

Οι πύλες της Ανθοέκθεσης του 4ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Συκεών ανοίγουν αύριο, Παρασκευή 27 Απριλίου, και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Κυριακή 29 Απριλίου, με τα προσκοπάκια να υποδέχονται τους επισκέπτες στον χώρο του Συστήματος, στην οδό Θάσου 3 στις Συκιές (πίσω από το σχολείο του Φωκά), για να μας φτιάξουν τη διάθεση ξεναγώντας μας σε μια πολύχρωμη πανδαισία, από τις 09.00 το πρωί μέχρι και τις 21.00 το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανθοέκθεση των 1ου και 6ου Συστημάτων Προσκόπων Νεάπολης θα λειτουργήσει από σήμερα, Πέμπτη 26, έως και τη Δευτέρα 30 Απριλίου, από τις 09.00 το πρωί μέχρι και τις 21.00 το βράδυ, στους χώρους της Λέσχης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Νεάπολης (Δ. Γληνού & Οδ. Ελύτη (πρώην Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη – έναντι κολυμβητηρίου).

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης