Εικόνες παρακμής συνθέτουν το σκηνικό στη Βόνιτσα, όπως επισημαίνει στο xiromeronews σε καταγγελία κάτοικος της περιοχής.

Οι εικόνες με τους υπερχειλισμένους κάδους απορριμμάτων, με τα μπάζα, κυρίως στα περίχωρα της πόλης, «αποτελούν ασχήμια για τον τόπο, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και υποβαθμίζοντας το φυσικό περιβάλλον», αναφέρει η ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το xiromeronews ,ξέχειλοι κάδοι στο δρόμο και στην όμορφη παραλία της Παναγιάς, «βουνά» από ξερά χόρτα και φύλλα με υπαρκτό και μεγάλο τον κίνδυνο ανάφλεξής τους ανά πάσα στιγμή στη περιοχή Χώρα, μπάζα στην είσοδο από Παλιάμπελα, κοινόχρηστα ποδήλατα λεηλατημένα, ούτε τα μνημεία δεν ξέφυγαν από ασυνείδητους που τα γέμισαν συνθήματα και graffiti.

Το πάρκο Σάλτινη χρησιμοποιείται για την εναπόθεση μπάζων και άχρηστων υλικών και Τσιγγάνοι κατασκηνώνουν χωρίς να υπάρχουν οι στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής.

Ο κάτοικος απευθύνει έκκληση στο Δήμο ζητώντας, κυρίως, να καθαρίζονται επαρκώς οι κάδοι και οι χώροι γύρω από τους κάδους, από σκουπίδια που δεν χωρούν μέσα σε αυτούς, από μπάζα, ξύλα, κλαδιά και άχρηστα ογκώδη αντικείμενα και να σταματήσει η παραπέρα υποβάθμιση του τόπου μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης