Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017, 04:08
Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης
Την ευθύνη για την επίθεση στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ανέλαβε με ανακοίνωσή της η οργάνωση «Αναρχικοί-ες Μαθητές-ριες».

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 10/3, στις 00.30, αναρχικοί-ες μαθητές-ριες πραγματοποιήσαμε επίθεση με μολότοφ στο Υπουργείο Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης. Η δράση αυτή αποτελεί μια ελάχιστη απάντηση στις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσσεις που σχεδιάζει να κάνει η κυβέρνηση. Μεταρρυθμίσσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση τη μαθητική κοινότητα.

Η εναντίωσή μας στις μετταρυθμίσσεις αυτές εντάσεται στον συνολικότερο αγώνα ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο και το εκπαιδευτικό του σύστημα. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών και καταπιεστών, διαιωνίζει τις κοινωνικές ανισότητες και καταπιέζει την προσωπικότητα του μαθητή, με σκοπό τη δημιουργία μιας υπάκουης και ομοιόμορφης μάζας. Μια μάζας που σκύβει το κεφάλι, δεν αντιδρά και δεν αντιστέκεται.

Εμείς, από μεριά μας, είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με κάθε μέσο για ζωή, μόρφωση, ελευθερία και αξιοπρέπεια. Μέχρι την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017, 04:09