Την ευθύνη για τον εμπρησμό των γραφείων του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, στην οδό Αμερικής 10, αναλαμβάνει με προκήρυξη που απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη zougla.gr η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή».

Στο κείμενο η οργάνωση εκφράζει την αλληλεγγύη της σε κατηγορούμενους για συμμετοχή σε ένοπλες πολιτικές οργανώσεις που βρίσκονται φυλακισμένοι, στρέφεται κατά της εταιρείας Cosco, που εκμεταλλεύεται το λιμάνι του Πειραιά, ενώ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ως «αχυράνθρωπο» του κεφαλαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προκήρυξη, που αρχίζει με τσιτάτο του Φ. Νίτσε, κλείνει με το σύνθημα:

«Αλληλεγγύη σε όλους τους αξιοπρεπείς αιχμαλώτους πολέμου.
Ξύλο, φωτιά, κρεμάλα σε ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ».

Δημοσιεύουμε ολόκληρη την προκήρυξη χωρίς διορθώσεις και περικοπές, όπως ακριβώς τη λάβαμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ʽʽΠολύ προφυλάττεσθε, πολύ υποχωρείτε! Μα για να μεγαλώσει ένα δέντρο πρέπει να βγάλει σκληρές ρίζες, γύρω από σκληρά βράχια!ʼʼ

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ

Φρειδερίκος Νίτσε

Μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της κοινωνίας βρίσκεται σε εξέλιξη εκ μέρους των εξουσιαστών και των κάθε λογής παρατρεχάμενών τους. Ακόμα και τα τελευταία προσχήματα ʽκοινωνικής ευαισθησίαςʼ αλλά και παραχωρήσεων καταρίπτονται με ρυθμούς ντόμινο.

Το σύνθημα ʽΉ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ Ή ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣʼ γίνεται επίκαιρο όσο ποτέ. Γιατί καλή είναι η αποχή από τις εκλογές αλλά αν δεν συνοδεύεται από παράλληλη δράση ενάντια στο καθεστώς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Η αδιαφορία και η απολίτικη στάση δηλαδή είναι εχθρός μας και έτσι θα αντιμετωπίζονται.

Η ληστρική συμμορία κράτους και κεφαλαίου με τον αχυράνθρωπό της Γ. Παπανδρέου και το επιτελείο του, στα πλαίσια της επιβολής της εξαθλίωσης σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας ιδιωτικοποιεί οτιδήποτε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε κανέναν επαναστάτη δεν του αρέσει να ξεπουλιούνται δημόσιες υπηρεσίες στα τρωκτικά της ʽιδιωτικής πρωτοβουλίαςʼ. Εκτός αν πιστεύουμε ότι σε μια κοινωνία όπως την ονειρευόμαστε δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, τρένα, λιμάνια, λεωφορεία, δρόμοι ή αεροπλάνα. Ως τότε δηλαδή που όλα αυτά θα περάσουν στη διαχείριση των επαναστατών πρέπει να δεχόμαστε να ξεπουλιούνται;¨

Είναι γνωστός ο ρόλος του Σ.Ε.Β. Χέρι-χέρι με το κράτος ενάντια σε όλους μας. Από κοντά και τα διάφορα επιμελητήρια, φορείς, σύλλογοι, κλπ.

Την Τρίτη 23 Νοέμβρη 2010 και ώρα 22:00, πυρπολήσαμε τα γραφεία του Σ.Ε.Β. (παράρτημα Αθηνών-Πειραιά) και τα γραφεία του ελληνοκινέζικου επιμελητηρίου που συστεγάζονταν (τυχαίως;) στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αμερικής 10, στο κέντρο της Αθήνας, στην κυριολεξία κάτω από την μύτη δεκάδων χοιρόμπατσων όλων των ειδών.

Ο λόγος είναι ο βρωμερός ρόλος τους και ειδικότερα του ελληνοκινέζικου επιμελητηρίου στο ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά στην COSCO.

Επαναστατικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της Ε.Ο. Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς, του Επαναστατικού Αγώνα, της Σέχτας Επαναστατών, της 17Ν και σε όλους τους αντάρτες που δρούν μόνοι ή σε ομάδες.

Αλληλεγγύη σε όλους τους αξιοπρεπείς αιχμαλώτους πολέμου.
Ξύλο, φωτιά, κρεμάλα σε ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ.

Οργάνωση ʽʽΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗʼʼ

Διαβάστε επίσης: Έκρηξη σε πολυκατοικία στην οδό Αμερικής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης