Ανήλικη μήνυσε τη μητέρα της για βία και εξύβριση

Ανήλικη μήνυσε τη μητέρα της για βία και εξύβριση
Χειροπέδες πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης οι άνδρες του Α.Τ. Αρχαγγέλου σε μια 40χρονη έπειτα από μήνυση της 15χρονης κόρης της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σύμφωνα με την dimokratiki, η 15χρονη καταμήνυσε τη μητέρα της κατηγορώντας την ότι την 14η Ιουνίου 2017 και περί ώραν 12.00 την εξύβρισε και τη χτύπησε στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο με τα χέρια της, με ζώνη παντελονιού και με τις παντόφλες της.

Υποστήριξε ότι την έχει χτυπήσει επανειλημμένως στο παρελθόν, ισχυριζόμενη ότι πήγαινε στον πατέρα της και έληγε εκεί το θέμα, διότι της ζητούσε συγγνώμη μετανιωμένη και της υποσχόταν ότι δεν θα ξαναγίνει.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ορισμένες φορές παίρνει μαχαίρι κουζίνας και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

Αφορμή, δε, για τη βία που φέρεται να ασκεί η μητέρα αποτελεί το γεγονός ότι την αφήνει να προσέχει τον ζωηρό 7χρονο αδελφό της, τον οποίο δεν μπορεί να ελέγξει, αλλά και το ότι της αναθέτει να κάνει δουλειές στο σπίτι, τις οποίες δεν διεκπεραιώνει σωστά. Η 15χρονη υποστήριξε ότι δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της, ενώ είπε ότι η μητέρα της χτυπάει και τα υπόλοιπα αδέλφια της.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017, 10:15