Αντίπαρος: To σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Ιταλός

Αντίπαρος: To σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Ιταλός
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής 12 Αυγούστου, δύο δύτες εντόπισαν μέσα στη θάλασσα της περιοχής Σιφνέικος Γιαλός της Αντιπάρου τη σορό του άτυχου 17χρονου Ιταλού που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του ενώ αγοούνταν από το Σάββατο 11 Αυγούστου.

Δυνατοί άνεμοι εντάσεως 8 μπροφόρ και θαλασσοταραχή επικρατούσαν κατά τις δύο αυτές ημέρες στην περιοχή αυτή την Αντιπάρου που "χτενίστηκε" για την ανεύρεση του άτυχου νεαρού ενώ παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες οι συνθήκες θανάτου του.

Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής, κάνουν λόγο για μοιραία βουτιά που επιχείρησε ο νέος από τα βράχια στη θάλασσα και ενδεχόμενη παράσυρσή του από τα κύματα ίσως λόγω της απώλειας των αισθήσεών του από την πρόσκρουση στα βράχια.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Λιμενικού ενώ μέλη της Ε.Ο.Δ. (Παράρτημα Κυκλάδων) συμμετείχαν από το πρωί στην έρευνα και παρέλαβαν τη σορό του μεταφέροντάς την στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής ώστε να ριχτεί φως στα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού Ιταλού τουρίστα..Πηγή: parianostypos.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018, 23:52