Απάντηση Lidl στις καταγγελίες αρτοποιών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 12:05
Απάντηση Lidl στις καταγγελίες αρτοποιών
Απάντηση απέστειλε η Lidl σε δημοσίευμα με τίτλο: «Καταγγελίες αρτοποιών για ψωμί που πωλείται στα Lidl».

«Η Lidl Hellas κατά την 15ετή παρουσία της στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί στη χώρα μας και αυτό οφείλεται σε ένα σύνολο παραγόντων και κανόνων που ακολουθεί στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

Με βάση πάντοτε την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της και διεισδύει στις ελληνικές γειτονιές, δρώντας για το συμφέρον του Έλληνα καταναλωτή.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ενσωματώσει σε μέρος των καταστημάτων της γωνιές bake off, όπου οι πελάτες της Lidl έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να προμηθεύονται αρτοσκευάσματα και προϊόντα εκλεκτής αρτοποιίας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Τα αρτοσκευάσματα αυτά αποτελούν προϊόντα προψημένης και κατεψυγμένης ζύμης, γεγονός που σαφώς απεικονίζεται στα καταστήματα της Lidl και συγκεκριμένα στις γωνιές bake off.

H Lidl Hellas, εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για το σύνολο των προϊόντων της, θα συνεχίσει και στο μέλλον, όπως πράττει έως σήμερα, να προσφέρει ποιοτικά, ασφαλή προϊόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 13:24