Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά το τηλεφώνημα για βόμβα σε εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος τηλεφώνησε στις 23.30 για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο εμπορικό κέντρο, με συνέπεια να εκκενωθούν άμεσα όλοι χώροι. Στο σημείο έφτασε και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκκένωσαν άμεσα τον κινηματογράφο

Τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε το τηλεφώνημα ήταν σε εξέλιξη ταινία στον κινηματογράφο του εμπορικού κέντρου, με τους υπεύθυνους ασφαλείας να ζητούν από τους θεατές να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Το προσωπικό του εμπορικού κέντρου στην προσπάθεια να εκκενώσει ταχύτατα τους χώρους δώρισε τα εισιτήρια εξόδου σε όλους για να αποχωρήσουν επιτόπου με τα οχήματά τους. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, μεταξύ αυτών ομάδες περιπολικά, ομάδες των ΔΙ.ΑΣ, αλλά και του προσωπικού ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εμπορικό κέντρο έφτασαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής διενεργεί ελέγχους μαζί με τους αστυνομικούς στο εσωτερικό των χώρων.

 

 

 

Πηγή: ThessToday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης