Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει ένας 89χρονος στην Πλατιάνα του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων το πρωί του Σαββάτου, καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, ωστόσο η άμεση παρέμβαση των συγγενών του και των αστυνομικών του Α.Τ. Κρεστένων πρόλαβε την αυτοχειρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», οι προθέσεις του ηλικιωμένου έγιναν αντιληπτές από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μετέβη στο σπίτι του 89χρονου για να τον περιθάλψει, όπως κάθε ημέρα την ίδια ώρα, αλλά διαπίστωσε την απροθυμία του να ξεκλειδώσει και να ανοίξει την πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν κι άλλοι συγγενείς του, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, όταν τους είπε «ελάτε σε μία ώρα». Αμέσως ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν επί τόπου αστυνομικοί, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι από το παράθυρο και να βρουν τον 89χρονο ξαπλωμένο έχοντας δίπλα του καρτέλες και κουτιά με χάπια, τα οποία είχε καταπιεί.

Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κρεστένων και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 89χρονος φέρεται να προέβη στην ενέργεια αυτή λόγω επιβεβαρυμμένης ψυχολογικής κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης