Αποπλανούσε ανήλικες με «δόλωμα» παιδικά παιχνίδια

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014, 15:03
Αποπλανούσε ανήλικες με «δόλωμα» παιδικά παιχνίδια
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, σε βάρος 52χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και αντίσταση. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα δύο άτομα, ηλικίας 28 και 30 ετών, τα οποία συνελήφθησαν και κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από πρόσφατες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 52χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών, ενώ από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε η εμπλοκή του σε ακόμη δύο παρόμοιες υποθέσεις (ασέλγειας ανήλικων κοριτσιών).

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, ο 52χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι των δύο προαναφερθέντων συλληφθέντων στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ προέβαλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες μνήμης, δύο συσκευές αποθήκευσης αρχείων (usb sticks) και δέκα ψηφιακοί δίσκοι (dvd).

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 52χρονος, μέσα στο οποίο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, παιδικά αντικείμενα και παιχνίδια.

Ο 52χρονος, καθώς και οι δύο άλλοι συλληφθέντες που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014, 15:22