Άρτα: Ανταλλαγή πυρών μεταξύ χασισοκαλλιεργητή και αστυνομικών

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 20:20
Άρτα: Ανταλλαγή πυρών μεταξύ χασισοκαλλιεργητή και αστυνομικών
Σε... μάχη εξελίχθηκε επιχείρηση αστυνομικών για την εξάρθρωση σπείρας που καλλιεργούσε χασίς σε ορεινή περιοχή της Άρτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας μετέβησαν σε δύσβατη δασική περιοχή στο Κορφοβούνι Άρτας, προκειμένου να ελέγξουν πληροφορίες, σχετικά με ύπαρξη φυτείας σε σημείο της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της προσέγγισής τους στην περιοχή, δέχθηκαν πυρά από ένα άτομο, καλλιεργητή της φυτείας.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός αλλά ο δράστης, εκμεταλλευόμενος το κατάφυτο της περιοχής, τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στην περιοχή, εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 195 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,70 έως 2,55 μέτρα ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία και εξοπλισμός.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλεια Άρτας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καλλιεργητή, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στο σημείο της συμπλοκής εγκατέλειψε το κινητό του τηλέφωνο κι άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Πηγή: epiruspost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 20:20