Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες στη Λάρισα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010, 01:42
Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες στη Λάρισα
Συνεχίζοντας τη γιορτινή παράδοση της κοινωνικής αλληλεγγύης, η Νομαρχία Λάρισας μοίρασε και φέτος τρόφιμα και ρούχα σε 80 άπορες οικογένειες του νομού, προσφορά επιχειρήσεων της περιοχής.

Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν με την επιμέλεια των κυριών της Επιτροπής Φιλανθρωπικής Στήριξης της Νομαρχίας.

Ειδικότερα τα δέματα που διανεμήθηκαν από τη Νομαρχία Λάρισας περιείχαν τυροκομικά, αρτοποιήματα, παιδικά ρούχα και διάφορα τρόφιμα.

Η Νομαρχία Λάρισας έχει κάνει παράδοση τα τελευταία χρόνια να βοηθά οικογένειες με οικονομικά προβλήματα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των γιορτών, ενώ παράλληλα περνά ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης εξαιρετικά επίκαιρο στη σημερινή δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Την Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης αποτελούν οι :Ελένη Κατσιαούνη, Δήμητρα Τουρσουνίδου, Ελένη Χασιώτη και Φιλιώ Γιαννακού με συντονιστή την κ. Βάσω Φώλια.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν προσφορά των επιχειρήσεων: Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, Κ. Λαμπρούλης ΑΕ αντιπροσωπείες τροφίμων, Συντεχνία Αρτοποιών Λάρισας , βιομηχανία τυποποίησης προϊόντων ΣΕΦ ΑΕ από τον Τύρναβο, και Αλβέρτος Μπέγας κατάστημα παιδικών ρούχων.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010, 01:45