Διάρρηξη μαμούθ στο Κολωνάκι - Πιάστηκαν διαρρήκτες στην Αργυρούπολη που έκλεβαν... τενεκέδες με λάδι

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 13:24
Διάρρηξη μαμούθ στο Κολωνάκι - Πιάστηκαν διαρρήκτες στην Αργυρούπολη που έκλεβαν... τενεκέδες με λάδι

Μέχρι και… τενεκέδες με λάδι από αποθήκες είχαν αρπάξει οι δυο Γεωργιανοί που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ λίγο μετά την διάρρηξη ισογείου διαμερίσματος στην Αργυρούπολη.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο 34χρονος και ο 32χρονος συνεργός του εισέβαλαν σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Αργυρούπολης παραβιάζοντας την πόρτα. Στάθηκαν τυχεροί καθώς βρήκαν τρεις χιλιάδες ευρώ αλλά και κοσμήματα. Όμως δεν πρόλαβαν να τα χαρούν καθώς αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος πιο χαρούμενος δεν μπορούσε να είναι. Του επιστράφηκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα. Από την έρευνα όμως των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αργυρούπολης - Ελληνικού διαπιστώθηκε ότι το «δίδυμο» είχε διαρρήξει και στο αποθήκες σπιτιών σε Χολαργό και Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Από εκεί είχαν αρπάξει εργαλεία αλλά και τενεκέδες με λάδι. Σύμφωνα με την αστυνομία, Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και ένα ακόμα μέλος της εγκληματικής ομάδας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.  

Στο μεταξύ, κλοπή – μαμούθ διαπιστώθηκε στο Κολωνάκι. Άγνωστοι διέρρηξαν διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην οδό Μαρασλή και άρπαξαν από χρηματοκιβώτιο περίπου πενήντα χιλιάδες ευρώ αλλά και κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έγινε έρευνα στο χώρο για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 13:42