Στη σύλληψη δύο οπαδών του Παναθηναϊκού ηλικίας 19 και 20 ετών, προχώρησε η αστυνομία για τον τραυματισμό, με μαχαίρι, φίλαθλου της ΑΕΚ, 31 ετών, ο οποίος πήγαινε χθες το απόγευμα με τον αδελφό του να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ γυναικών, στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας.

Οι δύο νεαροί, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν σε ομάδα νεαρών, που επιτέθηκαν στα δύο αδέλφια, ενώ ήταν σε εξέλιξη τα επεισόδια στο κλειστό γυμναστήριο μεταξύ οπαδών της «Ένωσης» και δυνάμεων των ΜΑΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19χρονος και ο 20χρονος ήταν μεταξύ των προσαχθέντων από την ευρύτερη περιοχή που σημειώθηκαν τα επεισόδια και αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες του τραυματισμού από τα δυο αδέλφια. Γ’ αυτό το λόγο άλλωστε κρατήθηκαν, προκειμένου να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο 19χρονος είχε συλληφθεί και πριν από λίγο καιρό, κατά την επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού στον διαιτητή κ. Καλόπουλο στην Κατερίνη.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση για τα χθεσινά περιστατικά στην Γλυφάδα, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:


Προσαγωγές και τραυματισμοί από τα επεισόδια στο κλειστό της Γλυφάδας
,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012, 23:48

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιπππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης