Κορυφώνεται το οικογενειακό δράμα στην Άρτα, καθώς ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας από την Εισαγγελία Άρτας, στον 35χρονο πατέρα του βρέφους το οποίο έχασε τη ζωή του καθώς έμεινε για ώρες κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο. 

Ο 35χρονος παραμένει στο Νοσοκομείο της Άρτας σε καταστολή, καθώς έχει υποστεί ισχυρό σοκ. Νοσηλεύεται φρουρούμενος, αφού μετά την άσκηση της δίωξης, διατάχθηκε η σύλληψή του. Σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του μωρού, που έχει υποστεί ισχυρό σοκ, ενώ συγγενείς της νωρίτερα βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο θέλοντας να επιτεθούν στον πατέρα και να τον λιντσάρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είσοδος δεν τους επετράπη ενώ στο νοσοκομείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν τα έκτροπα, όπως αναφέρει το epiruspost.gr.

Ο 35χρονος έφυγε από το σπίτι νωρίς το πρωί για να πάει στη δουλειά του έχοντας μαζί του το μωρό το οποίο έπρεπε να αφήσει σε παιδικό σταθμό. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Το κοριτσάκι ξεχάστηκε μέσα στο όχημα κάτι που έγινε αντιληπτό αργά το μεσημέρι όταν είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Νοσοκομείο Άρτας: Συγγενείς της μητέρας απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα του 5,5 μηνών κοριτσιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγωδία με νεκρό κοριτσάκι στην Άρτα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης