Δωροκάρτες αλληλεγγύης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011, 15:50
Δωροκάρτες αλληλεγγύης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για το επόμενο δεκαήμερο να συλλέξει από τα καταστήματα του Ρεθύμνου δωροκάρτες των 25 ευρώ, ώστε να βοηθήσουν όλοι, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τους συνανθρώπους μας και να μην αφήσουν χωρίς βασικά αγαθά κανένα σπιτικό στο Ρέθυμνο, αν είναι δυνατό.

Ο σύλλογος, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στοχεύοντας στα αισθήματα αλληλεγγύης των συναδέλφων μας, απευθυνόμαστε σε όλους που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, τα καταστήματα τροφίμων (super market, mini market, κρεοπωλεία, παντοπωλεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία), καθώς επίσης και στα καταστήματα ρούχων (ιδιαίτερα παιδικών ρούχων, παιδικών παπουτσιών, παιδικών ειδών), σε καταστήματα δώρων, βιβλίων κ.ά.».

Οι δωροκάρτες θα παραδοθούν στον μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο.

Η παραπάνω πρωτοβουλία εντάσσεται στις υποστηρικτικές ενέργειες του προγράμματος «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» που για 11η χρονιά διοργανώνεται και φέτος με τη συνεργασία και την ενίσχυση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.

Πληροφορίες από τον κ. Γιώργο 2831055642 από Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 11.30 και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου.

Πηγή: flashnews.gr

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011, 16:14