Δράμα: Νέοι κομμωτές και κομμώτριες στην υπηρεσία των ηλικιωμένων

Δράμα: Νέοι κομμωτές και κομμώτριες στην υπηρεσία των ηλικιωμένων
Πρωτοβουλία που στόχο είχε να βελτιώσει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη διάθεση των ωφελούμενων του ΚΑΠΗ Δράμας ανέλαβαν οι σπουδαστές του τμήματος κομμωτικής τέχνης των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ στην πόλη (ΕΠΑ.Σ-Ο.Α.Ε.Δ).

Με την εποπτεία των καθηγητών τους, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του τμήματος επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ Δράμας και για μία ημέρα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους φροντίζοντας για τον καλλωπισμό των μαλλιών των ηλικιωμένων.

Με πολλή όρεξη και μεράκι, τα νέα παιδιά παρείχαν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους ηλικιωμένους, κερδίζοντας ως αντάλλαγμα τα χαμόγελά τους για το τελικό αποτέλεσμα.

Τόσο ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος όσο και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας Αλέξης Παναγιωτίδης ευχαρίστησαν τους σπουδαστές του τμήματος Κομμωτικής Τέχνης της ΕΠΑ.Σ-Ο.Α.Ε.Δ. Δράμας, τις καθηγήτριές τους και τον υποδιευθυντή της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. Δράμας για την προσφορά τους στα μέλη του ΚΑΠΗ Δράμας.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν, σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία τέτοιου είδους ενέργειες επιβεβαιώνουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας και κυρίως των νέων ανθρώπων προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, 12:10