Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, το πρωί όμως στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και την κεντρική Ελλάδα, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο με ένταση από 3 έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο από 3 έως 5. Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες θα είναι σχετικά χαμηλή, αργότερα όμως θα ανέβει.

Αττική:Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη η ορατότητα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με ένταση 3 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Το πρωί στην Ήπειρο όμως η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός.Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης