Νέο γύρο εκλογών στους Δήμους Καισαριανής και Μάνδρας Ειδυλλίας Αττικής σηματοδοτεί η απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αν και ο τελευταίος λόγος ανήκει, όπως φαίνεται, στο Συμβούλιο της Επικρατείας το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας αποφάσισε ότι πρέπει να γίνουν επαναληπτικές εκλογές σε όλα τα εκλογικά Τμήματα του Δήμου Καισαριανής μεταξύ του εκλεγέντος δημάρχου Γεώργιου Κοντόσταυλου (Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής) ο οποίος υποστηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και του Ηλία Σταμέλου (Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής) που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος Σταμέλος έμεινε εκτός επαναληπτικού γύρου για μια ψήφο, κατέθεσε ένσταση και το δικαστήριο έκρινε ότι κακώς δεν του προσμετρήθηκαν εννέα ψηφοδέλτια που είχαν κριθεί άκυρα από τις εφορευτικές επιτροπές.

Στη Μάνδρα Αττικής ακυρώθηκε η εκλογή του Γεωργίου Δρίκου (Νέα Εποχή) που υποστηρίχθηκε από την ΝΔ μετά από ένσταση των Ιωάννας Κριεκούκη που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ (δεύτερη στην κατάταξη) και Θανάση Πανωλιάσκο (Δημοκρατική Συνεργασία) που είχε καταταγεί τρίτος. Έγινε δεκτό πως τα ψηφοδέλτια του κ. Δρίκου είχαν άλλο μέγεθος και διαφορετικό σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης