Εξιχνιάσθηκαν δολοφονία 58χρονου και απόπειρα φόνου σε βάρος 2 αλλοδαπών

Εξιχνιάσθηκαν δολοφονία 58χρονου και απόπειρα φόνου σε βάρος 2 αλλοδαπών
Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 58χρονου Αλβανού και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο άλλων αλλοδαπών Πακιστανικής και Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 37 και 57 ετών.

Τα περιστατικά διαπράχθηκαν το πρωί της 29ης Απριλίου 2012 στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στις Αχαρνές.

Δράστης είναι ένας 28χρονος, ο οποίος την 08.00 το πρωί οδηγώντας το αυτοκίνητο φίλης του, στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στις Αχαρνές, για άγνωστη αιτία διαπληκτίστηκε με αλλοδαπούς που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου και στη συνέχεια παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 57χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο δράστης στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, στο οποίο επέστρεψε εκ νέου την 08.30 ώρα με το αυτοκίνητό του και με πιστόλι που έφερε πυροβόλησε κατά των αλλοδαπών που βρίσκονταν ακόμα εκεί, τραυματίζοντας τον 37χρονο και στη συνέχεια, αφού καταδίωξε σε χωράφι τον 58χρονο τον τραυμάτισε θανάσιμα, πυροβολώντας τον στο σώμα και στο κεφάλι. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε με ταχύτητα προς την περιοχή των Αχαρνών και εξαφανίσθηκε.

Σε βάρος του κατηγορουμένου εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή και γίνονται ενέργειες και για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 15:23