Την πορεία του έργου της ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Ιχθυόσκαλας Καβάλας συζήτησαν την Παρασκευή ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς με τον Μανόλη Αντωνάκο, διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρίας Ανάπτυξης Αλιείας ΑΕ (που από το 1966 διαχειρίζεται τις 11 ιχθυόσκαλες της χώρας).

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του βουλευτή Καβάλας (ΠΑΣΟΚ) Δημήτρη Παπουτσή και του Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Καβάλας Μάνου Νικολάου, έγινε λεπτομερής ενημέρωση για τις παρεμβάσεις ανακαίνισης και αναβάθμισης της Ιχθυόσκαλας (προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου), ενώ θίχτηκαν και ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας της (όπως αυτά που αφορούν στη διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων που διακινούνται σ’ αυτήν, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασική προτεραιότητα είναι η βελτίωση των υποδομών στο χώρο της Ιχθυόσκαλας και των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όσους συναλλάσσονται με τον Οργανισμό. Συνοψίζοντας όσα διαμείφθηκαν στη διάρκεια της συνάντησης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχ. Γρανάς δήλωσε:
«Η Ιχθυόσκαλα, σε μία πόλη όπως είναι η Καβάλα με τόσα ιχθυηρά που διακινούνται από δω, έχει την ανάγκη μίας σειράς αναβαθμίσεων. Εμείς με την επάρκεια που διαθέτουμε θα προχωρήσουμε στις όποιες –απαραίτητες- ενέργειες είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, στοχεύοντας τόσο στη βελτίωση των υποδομών μέσα από το έργο της ανακαίνισης των εγκαταστάσεων, προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, αλλά και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όσους συναλλάσσονται με την Ιχθυόσκαλα».

Πηγή: kavalanet.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης