Στον εισαγγελέα και στον ανακριτή οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, το απόγευμα της Πέμπτης. 

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας, άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος της και την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για την Τρίτη το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξέτασαν 50 άτομα που ανήκουν στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 35χρονης. Από αυτούς, κάποιοι γρήγορα διαγράφηκαν, καθώς δεν ταίριαζαν τα προφίλ τους για να καταδειχθούν ως δράστες.

Στο σπίτι της 35χρονης κατηγορούμενης βρέθηκαν μία περούκα, κινητό, καμπαρντίνα, ένα σακίδιο και η τσάντα της. Το πρωί της Πέμπτης, οι αστυνομικοί, έχοντας αρκετά στοιχεία, πήγαν να προσάγουν τη γυναίκα. Τα ευρήματα στο σπίτι της ήταν που στην ουσία «έδεσαν» την κατηγορούμενη, που συνελήφθη στα 50 μέτρα από το σπίτι της. 

Το βράδυ της Πέμπτης, αφού η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αστυνομικοί πήγαν στο Θριάσιο νοσοκομείο και ενημέρωσαν την Ιωάννα για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηγορούμενη, πάντως, εξακολουθεί να αρνείται πως βρίσκεται πίσω από την επίθεση, ενώ και ο σύντροφός της, που κατέθεσε στις Αρχές την Τετάρτη, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμία σχέση με την Ιωάννα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης