Επεισόδια σημειώθηκαν απόψε στο κέντρο του Ηρακλείου, από νεαρούς που πρόσκεινται στον ανιεξουσιαστικό χώρο, οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία για τη συμπλήρωση επτά χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η ομάδα αντιεξουσιαστών έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο και έσπασε τζαμαρίες καταστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, προκάλεσε φθορές σε υποκαταστήματα τραπεζών, καταστήματα και αυτοκίνητα στην οδό 25ης Αυγούστου και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψεις δακρυγόνων και οι ομάδες των νεαρών ανταπάντησαν πετώντας πέτρες.

Δείτε τις φωτογραφίες του cretapost.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μικρής έντασης επεισόδια και στα Χανιά

Μικρής έκτασης ζημιές σε διάφορα σημεία της πόλης των Χανίων προκάλεσε ομάδα νεαρών κατά τη διάρκεια πορείας που πραγματοποιήθηκε απόψε στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι συμμετέχοντες στην πορεία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και στη συνέχεια, φωνάζοντας συνθήματα, διέσχισαν κεντρικούς δρόμους.

Μικρή ομάδα νεαρών που βρισκόταν στο τέλος της πορείας, φορώντας κράνη και κουκούλες, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του δημαρχείου και σε αλλά σημεία της πόλης, ενώ λίγο πριν από το τέλος της πορείας -και ενώ αυτή βρισκόταν στη Λεωφόρο Δημοκρατίας- έβαλε φωτιά σε έναν κάδο απορριμμάτων, κατέστρεψε ΑΤΜ της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και προκάλεσε φθορές στα μάρμαρα εισόδου της Τράπεζας Ελλάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης