Επιτήδειοι εξαπατούν δανειολήπτες

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011, 07:51
Επιτήδειοι εξαπατούν δανειολήπτες
Tην ύπαρξη και δράση πανελλαδικού κυκλώματος που εξαπατά τους δανειολήπτες καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν: «Τελευταία, έχουν φθάσει στα αυτιά και στα χέρια, της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ), καταγγελίες δανειοληπτών, οι... οποίοι όχι μόνο αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους, αλλά παρά τις οδηγίες μας, έχουν πέσει στα δίχτυα "επιτηδείων" στήριξης δανειοληπτών, οι οποίοι δρουν πανελλαδικά.

Και ακριβολογούμε. Tα εν λόγω κυκλώματα, εμφανίζουν, στον πνιγμένο με χρέη καταναλωτή , σοβαροφάνεια, και επιδερμικά λειτουργούν νομότυπα, διαθέτοντας γραφεία και προσωπικό, που στην αρχή εμφανίζονται "ως "Αγγελοι" προσπαθώντας να πείσουν τον δανειολήπτη για τις τάχα "δωρεάν" υπηρεσίες τους, ότι συμπάσχουν, αλλά δυστυχώς "ο κρεμασμένος από το σκοινί πιάνεται", όχι μόνο στηρίζουν την αδυναμία των δανειοληπτών με τις υπηρεσίες τους, αλλά τους χώνουν όλο και πιο βαθιά σε δανεισμό και σε οικονομικό αδιέξοδο.

Οι άνθρωποι αυτοί, έχουν καλύψει τα "νώτα τους", καθώς έχουν στα χέρια τους ένα Πληρεξούσιο, από Συμβολαιογράφο, "Οικονομικό φονιά" από συγκεκριμένο Συμβολαιογράφο, όπου εκεί ο δανειολήπτης υπογράφει εν αγνοία του τον οικονομικό και υπαρξιακό του αφανισμό, βάσει των όρων του Πληρεξουσίου.

Συστήνουμε την προσοχή των καταναλωτών- δανειοληπτών να απέχουν από τις "παγίδες των επιτηδείων", να εμπιστεύονται τις Πιστοποιημένες Ενώσεις Καταναλωτών και να καταγγέλλουν τυχόν διαπιστώσεις, είτε στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, είτε στους τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους, αλλά και στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, στα τηλέφωνα 2821092666 και 2821092306.

Τέλος, καλούμε όλους εκείνους που προσπαθούν να "χτίσουν παλάτια, χωρίς καν ήθος, στην πλάτη των πολύπαθων καταναλωτών-δανειοληπτών, που βρίσκονται εκτός από οικονομική ανέχεια σε ψυχολογική ανεπάρκεια, ότι η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ) διαθέτει στοιχεία της άκρης του νήματος, είναι σε έρευνα και όταν είναι έτοιμη, βάσει στοιχείων που διασταυρώνει, θα τους εμφανίσει στη δημοσιότητα και θα σταλεί ο σχετικός φάκελος στον Εισαγγελέα, για περαιτέρω διερεύνηση της νομιμότητας».

Πηγή:cretalive

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011, 08:02