Δάκρυα απόγνωσης από τη μητέρα του Μπεν Νίνταμ, του αγοριού που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια στην Κω, η οποία σε συνέντευξή της τη Δευτέρα ανέφερε ότι έχει μεγάλη ανάγκη να μάθει τι απέγινε ο γιος της.

Συντετριμμένη η Κέρι Νίνταμ μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» για τον Γολγοθά που περνά όλα αυτά τα χρόνια. Η ίδια και η οικογένειά της ήλπιζαν ότι ο Μπεν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση (σ.σ.: η βρετανική αστυνομία ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες ανασκαφές στο σημείο όπου εθεάθη τελευταία φορά ο Μπεν στην Κω. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη) η τραγική μητέρα είπε πως δεν περιμένει πια να ακούσει καλά νέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα του Μπεν που βρίσκεται στην Αλικαρνασσό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα που μιλούσε στη δημοσιογράφο.

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές» είπε. «Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να διαπιστώσουμε ότι είναι νεκρός. Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε ότι δεν ζει πια, θα είναι το τέλος της ιστορίας και θα μπορεί να αναπαυθεί και εμείς να τον θυμόμαστε όπως ήταν» ανέφερε.

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια όπως και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι. Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται. Οι αστυνομικοί συνέχεια μας ενημερώνουν και κάθε φορά που χτυπά το τηλέφωνο σκέφτομαι: “θα είναι τώρα τα άσχημα νέα;”» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης