Ενημέρωση για όλα τα στοιχεία που συνδέονται με το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα ζητεί η οικογένεια του 35χρονου διά του δικηγόρου της οικογένειας, Ευθύμη Ναυρίδη ο οποίος για τον λόγο αυτό προσήλθε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Σε δήλωσή του ο κ. Ναυρίδης τόνισε πως η οικογένεια Κατσίφα έχει υποβάλλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα για να παραλάβει τη σορό για την ταφή του άτυχου νέου χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί το θέμα.
«Η οικογένεια ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος, να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας υπογραμμίζοντας πως έχουν επαφές με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία βαρέων εγκλημάτων. «Από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας» επεσήμανε ο κ. Ναυρίδης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας λόγω αρμοδιότητας καθώς αφορά Έλληνα υπήκοο για έγκλημα που έχει τελεστεί στην αλλοδαπή και μάλιστα κακούργημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης