Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά, η οποία ξέσπασε λίγο πριν από τις 15.00. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη με 10 οχήματα και 30 πυροσβέστες, μια ομάδα της ΕΜΑΚ και ένα κλιμακοφόρο όχημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στον συγκεκριμένο χώρο του υπογείου όπου εκδηλώθηκε η φωτιά υπάρχουν φαρμακευτικά προϊόντα και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να μην επεκταθεί μέσα από τους αεραγωγούς.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί εντολή για εκκένωση του κτιρίου, ωστόσο κάποιοι ασθενείς μεταφέρονται προληπτικά σε άλλη πτέρυγα.Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείο Νικόλαο Βλαχάκο, ο οποίος υποστήριξε ότι οι πυροσβέστες έχουν προσεγγίσει το σημείο της πυρκαγιάς και είναι θέμα χρόνου να τη θέσουν υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους ασθενείς, ενώ έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, δόθηκε εντολή να βρίσκεται σε επιφυλακή το Τζάνειο νοσοκομείο, σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταφερθούν ασθενείς. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης