Ένα φίδι έκανε την εμφάνισή του μέσα στο νοσοκομείο του Κιλκίς, τρομάζοντας τους εργαζομένους.

Συγκεκριμένα, το ερπετό εισέβαλε στα αποδυτήρια του προσωπικού, όπου βρίσκονται και τα πλυντήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, Αχιλλέα Καλεκμερίδη, ο οποίος μίλησε στο Seleo, από τύχη γλυτώσανε τα χειρότερα. «Το αντιλήφθηκε έγκαιρα εργαζόμενος και δύο άνδρες το απομάκρυναν από τον χώρο, χωρίς να δαγκώσει κάποιον συνάδελφο με άγνωστες συνέπειες» είπε.

Για το περιστατικό αυτό ευθύνεται η υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου, καθώς ο προϋπολογισμός για το 2016 μειώθηκε κατά 1 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα από τον περασμένο Νοέμβριο να έχει λήξει η σύμβαση με την εταιρεία απεντόμωσης και να μην έχει ακόμη ανανεωθεί. Τον Μάρτιο αναγκάστηκαν να ζητήσουν από την εταιρεία να βρεθεί στο νοσοκομείο και να απολυμάνει. Η διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς έχει ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία για την κατάσταση στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ώστε να υπάρξει κάποια λύση.

Σύμφωνα με τον κ. Καλεκμερίδη, στο νοσοκομείο οι συνθήκες υγιεινής είναι κακές, ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα προβλήματα. «Στα πλυντήρια τα μηχανήματα είναι αρκετά παλιά, ενώ υπάρχει και αφόρητη ζέστη, λόγω προβλημάτων στον κλιματισμό. Χαλασμένα κλιματιστικά υπάρχουν και σε θαλάμους ασθενών. Το νοσοκομείο μας είναι υποστελεχωμένο και υπάρχουν πολλές αναβολές χειρουργείων, με τη λίστα να μεγαλώνει συνεχώς» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης