ΓΕΝΟΠ: H ΔΕΗ δεν πωλείται

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, 19:09
ΓΕΝΟΠ: H ΔΕΗ δεν πωλείται
«Η ΔΕΗ δεν πωλείται και δεν αγοράζεται» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ, με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί τις περασμένες ημέρες περί αποκρατικοποιήσεων.

Στην ανακοίνωση τα μέλη της ΓΕΝΟΠ προειδοποιούν ότι «όποιος επιχειρήσει να ξεπουλήσει εθνικό πλούτο και εθνικό κεφάλαιο όπως είναι η ΔΕΗ θα κατηγορηθεί και θα καταδικαστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού για εθνική προδοσία».

Το συνδικάτο υποστηρίζει ότι «ο εκπρόσωπος της Τρόικας, κύριος Σερβάς Ντερούζ, με δηλώσεις του ανέλαβε εκ μέρους της κυβέρνησης να κρεμάσει πωλητήριο για τη ΔΕΗ» και ότι «η απροκάλυπτη δημόσια παρέμβαση εκπροσώπων της Τρόικας επιβεβαίωσε τις ανησυχίες της ΓΕΝΟΠ η οποία από τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε και κατήγγειλε τα σχέδια ιδιωτικοποίησης της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της Ελλάδας που είναι η ΔΕΗ».

Η ΓΕΝΟΠ προειδοποιεί ότι «η σύγκρουση θα είναι σκληρή και χωρίς προηγούμενο», κάνει λόγο χαρακτηριστικά για «Τρωικό πόλεμο» με την τρόικα και καλεί την κυβέρνηση να αντισταθεί στις οικονομικές δυνάμεις κατοχής.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, 19:11