Ένα προσβλητικό σχόλιο σεξουαλικού περιεχομένου φαίνεται ότι στάθηκε η αφορμή για τον 53χρονο να χτυπήσει μέχρι θανάτου την 41χρονη γυναίκα στο Σχιστό του Πειραιά. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως η υπόθεση δολοφονίας εμπεριέχει στοιχεία θρίλερ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά τα έχασαν όταν άκουσαν τον 53χρονο, που ζούσε μαζεύοντας και πουλώντας κουτιά αλουμινίου, να τους εξιστορεί τι συνέβη μέσα στο τροχόσπιτό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι «είχε ξαναβρεθεί σεξουαλικά με την 41χρονη και μάλιστα πριν από λίγες μέρες τον είχε παρουσιάσει σε συγγενείς της σαν τον αρραβωνιαστικό της».

Ο ξυλοδαρμός έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο 53χρονος αμέσως μετά κοιμήθηκε έχοντας διπλά του την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε ξυλοκοπηθεί άγρια. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής, καθώς ήταν σε εξέλιξη το παζάρι στο Σχιστό, ο 53χρονος πήγε να πάρει φαγητό από συσσίτια του Πειραιά, όπως συνήθιζε, και αργότερα επέστρεψε. Όταν έφυγαν οι μικροπωλητές, έβγαλε το άψυχο σώμα της γυναίκας έξω από το τροχόσπιτο και την έθαψε, ρίχνοντας πάνω στο σώμα της κάποια κλαδιά. Μια πληροφορία που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά τούς οδήγησε στο τροχόσπιτο και ο 53χρονος λίγο αργότερα τους υπέδειξε το σημείο όπου την είχε θάψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης