Γλύτωσε τον βιασμό επειδή… έκανε εμετό!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013, 08:59
Γλύτωσε τον βιασμό επειδή… έκανε εμετό!
Η ξαφνική αδιαθεσία έσωσε μια νεαρή Ολλανδέζα, η οποία -όπως κατέθεσε στην αστυνομία- γλύτωσε τον βιασμό επειδή... έκανε εμετό!

Η 29χρονη κατήγγειλε τη σε βάρος της σεξουαλική επίθεση με... χρονοκαθυστέρηση, αφού δεν πήγε από την πρώτη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα για να πει τι της συνέβη, ενώ δεν θέλησε να επισκεφθεί και τον ιατροδικαστή για να την εξετάσει, προτιμώντας να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα της.

Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται, συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή της Χερσονήσου, ενώ η κοπέλα διασκέδαζε με φίλη της σε μπαρ της πόλης. Εκεί γνώρισαν δύο ομοεθνείς τους, με τους οποίους διασκέδαζαν, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όπως είπε η νεαρή στους αστυνομικούς, ο άνδρας με τον οποίο εκείνη διασκέδαζε την οδήγησε σε μια οικοδομή, σε ένα απομακρυσμένο σημείο, το οποίο όμως δεν μπορούσε να υποδείξει, όταν ρωτήθηκε.

Συγκεκριμένα, η ίδια φέρεται να είπε ότι ο φίλος της την πήρε στα χέρια του και την οδήγησε στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο βρισκόταν αρκετά μακριά από το μπαρ. Εκεί, όπως κατήγγειλε, ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι εκείνη δεν μπορούσε να του αντισταθεί λόγω της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ και ουσιαστικά προσπάθησε να τη βιάσει.

Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, δεν μπορούσε να αντιδράσει και ήταν ανυπεράσπιστη στις ορέξεις του συμπατριώτη της. Όταν όμως κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και συγκεκριμένα έκανε εμετό, ο επίδοξος βιαστής έφυγε κακήν κακώς...

Ωστόσο, η αστυνομία αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αναζήτηση του φερόμενου ως δράστη, καθώς η κοπέλα γνώριζε μόνο το μικρό όνομα του άνδρα...

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013, 10:50