Η άγνοια του Facebook «σκοτώνει»…. το γάμο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012, 11:50
Η άγνοια του Facebook «σκοτώνει»…. το γάμο
«Θέλω διαζύγιο! Με κερατώνει συνέχεια μέσα από το Facebook. Δεν την προλαβαίνω» φώναζε χθες εξοργισμένος σε δικηγορικό γραφείο του Ηρακλείου, ένας 43χρονος, που επέμενε να πάρει διαζύγιο για να μην γίνει «φονιάς», όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του απατημένου συζύγου έχουν γίνει κεντρικό θέμα στα καφενεία της περιοχής με το δικηγόρο να προσπαθεί μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο 43χρονος δεν άκουγε κανένα, συνέχισε να φωνάζει δείχνοντας τα «πειστήρια» του εγκλήματος. Τα αντίγραφα από την σελίδα της 32χρονης συζύγου του, στο Facebook, στην οποία εμφανιζόταν ως «ελεύθερη» που ενδιαφέρεται «για άνδρες».

Όπως ανέφερε στο δικηγόρο, τα μάτια τού άνοιξε μια συνάδελφός του, καθώς ο ίδιος έχει πλήρη άγνοια από διαδίκτυο και κυρίως από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και έτσι δεν είχε πάρει χαμπάρι γιατί η ευπαρουσίαστη σύζυγος του καθόταν με τις ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Στην κωμόπολη όπου ζει το ζευγάρι, είχε γίνει μεγάλο σούσουρο, όμως ο ίδιος τα έμαθε τελευταίος.

«Μου έλεγε ότι ψάχνει να βρει παλιές της συμμαθήτριες για να συναντηθούν και να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι «ψάρευε» εραστές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος κόντεψε να πάθει έμφραγμα όταν αντίκρισε τις προκλητικές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει η σύζυγος του και τα γεμάτα υπονοούμενα σχόλια που τις συνόδευαν, ενώ έπεσε από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκε για τον τεράστιο αριθμό των διαδικτυακών της φίλων.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο τρία χρόνια, δεν έχει αποκτήσει παιδιά και όπως φαίνεται ο έγγαμος βίος φτάνει στο τέλος του.

Πηγή: cretalive.gr

Επιμέλεια: Κατερίνα Σεφερλή

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012, 11:54