Η Διοίκηση του Αττικού για το επεισόδιο με τον Άδωνι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013, 17:30
Η Διοίκηση του Αττικού για το επεισόδιο με τον Άδωνι
Σε ανακοίνωση προέβη η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μεταξύ των εργαζομένων και του υπουργού Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου είχε σήμερα μια εκτεταμένη και εποικοδομητική συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, όπου του παρουσιάσαμε το έργο αλλά και τα σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε.

Διαπιστώσαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης ήταν γνώστης των προβλημάτων του Νοσοκομείου αφού είχε ενημερωθεί προηγουμένως με υπομνήματα του Νοσοκομείου.

Υποσχέθηκε ότι πρόκειται να συνδράμει σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΚΕΣΥ, καθηγητή χειρουργικής κ. Παναγιώτη Σκανδαλάκη στην επίλυση των προβλημάτων κυρίως σε επίπεδο προσωπικού και περαιτέρω ανάπτυξης του Νοσοκομείου.

Δυστυχώς έγιναν επεισόδια εκτός του αμφιθεάτρου και εκτός του Νοσοκομείου.

Πράξεις βίας από οπουδήποτε και αν προέρχονται και που πλήττουν τους θεσμούς και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον Υπουργό Υγείας είναι καταδικαστέες.

Δεν νομίζω ότι εκφράζουν ούτε την Διοίκηση ούτε και την πλειονότητα των εργαζομένων που καθημερινά εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες για να λειτουργεί αυτό το Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Το ζητούμενο ήταν να συζητηθούν με την Διοίκηση ,με όλα τα θεσμικά όργανα και με τους εργαζομένους τα προβλήματα του Νοσοκομείου.


Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Διαβάστε επίσης Στη Δικαιοσύνη προσέφυγαν οι εργαζόμενοι του Αττικού Νοσοκομείου, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013, 15:11

Eπεισόδια στο Αττικόν, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013, 11:44

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013, 17:39