Πριν προλάβουν καλά-καλά οι αρμόδιες Αρχές να ανακοινώσουν ότι δεν υπήρξαν ενδείξεις ουσιών στις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας και ανακύψει το μείζον θέμα της αδυναμίας αυτών των εξετάσεων να δώσουν αξιόπιστη απάντηση λόγω παρέλευσης των μάξιμουμ 12 ωρών που απαιτούνται για την ανίχνευση συγκεκριμένων ύποπτων ουσιών, πετάχτηκαν κάποιοι θαμώνες της γνωστής παρέας των «πετυχημένων επιχειρηματιών» του «Αχιλλείου» να ειρωνευτούν και να λοιδορήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από αυτούς, ο εμφανιζόμενος ως «ειδικός» των bitcoin, ως πτυχιούχος Ιατρικής σύμφωνα με μαρτυρίες, ως κοσμοπολίτης (κόψτε φάτσα) κ.λπ. κ.λπ. Ανέβασε πρώτα μια φωτό με μπλουζάκι του αναψυκτικού για να λοιδορήσει τις δικαστικές Αρχές και να ενθαρρύνει τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

Αφού έκανε το πρώτο λάθος, «ήπιε» το μισό αναψυκτικό με το χέρι, κατόπιν υπόδειξης φυσικά, και ανέβασε πάλι την ίδια φωτογραφία. Γιατί έκρυψε την… Κόκα θα μας το πει ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πακιστανικό τηλέφωνο (καθαρές δουλειές) που κυκλοφορεί θα δώσει εξηγήσεις κάποια άλλη στιγμή. Το χρυσό ρολόι και τα ακριβά πούρα αποδεικτικά μιας κιτς αντίληψης περί… ευημερίας ασχολίαστα. Άντε μπράβο, γιατί παραγέμισε γατάκια η αγορά που μπορούν να αντιδρούν με τέτοιον άθλιο τρόπο στον βιασμό μιας γυναίκας!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης