Υπόθεση Λαγούδη: «Όποιος πήρε το κινητό της ήθελε να θολώσει τα νερά»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018, 03:13
Υπόθεση Λαγούδη:  «Όποιος πήρε το κινητό της ήθελε να θολώσει τα νερά»
Νέος κύκλος ερευνών ξεκίνησε για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη μετά τον εντοπισμό του κινητού της τηλεφώνου. Οι ιδιωτικοί ερευνητές της υπόθεσης αποκάλυψαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star νέα στοιχεία.

«Αποκλείεται κάποιος να πήρε το τηλέφωνο για να ελέγξει τα μηνύματα, για να περάσει κάποια μηνύματα, ή να στείλει κάποιο άλλο μήνυμα;», λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής που ασχολείται με την υπόθεση.

Οι εκπλήξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη δεν σταματούν ούτε για τους ιδιωτικούς ερευνητές της οικογένειάς της. Το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου και ανήκει σε άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος τους άνοιξε τα μάτια και βάζει σε νέο δρόμο τις έρευνές τους.

«Κάποιοι θόλωσαν τα πράγματα. Για να φανεί σαν αυτοκτονία; Για τους δικούς τους λόγους. Τι λόγους είχε η Ειρήνη να κρύψει το κινητό; Ή να το πετάξει; Ας μου απαντήσει κάποιος!», λέει ο κύριος Τσούκαλης.

Νέος κύκλος ερευνών

Εδώ και μια εβδομάδα έχουν ξεκινήσει και πάλι οι έρευνες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Είναι βέβαιο ότι η άτυχη μητέρα λίγο πριν πεθάνει συνάντησε τουλάχιστον 2 άτομα.

Είναι βέβαιο, ισχυρίζονται οι ερευνητές της υπόθεσης, ότι τα 17 λίτρα πετρελαίου κίνησης που ήταν στο μπιτόνι μεταγγίστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο, πιθανότατα των 2 ατόμων που συνάντησε στη λίμνη.

«Πιστεύω ότι το πετρέλαιο αυτό χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο άλλο όχημα. Ήταν λίγο αυτό που έμεινε», λέει ο ερευνητής Γιώργος Μανίκας.

Σε επικοινωνία με την οικογένεια της άτυχης μητέρας μας είπαν ότι αυτό που περιμένουν τώρα είναι η καταδίκη του ανθρώπου που ευθύνεται για τον θάνατό της.

Πηγή: star.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018, 03:18