Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε την Τρίτη στον 49χρονο άνδρα, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο σκότωσε τον ηλικιωμένο πατέρα του στα Καμίνια Ηρακλείου.

Στον πατροκτόνο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, ο ίδιος στην απολογία του ανέφερε –μεταξύ άλλων- ότι όταν προέβη στην αποτρόπαια πράξη του, είχε καταναλώσει πάρα πολλά ναρκωτικά χάπια.

Το τραγικό συμβάν είχε λάβει χώρα το βράδυ της Πέμπτης 23 Αυγούστου στα Καμίνια. Πατέρας και γιος ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία, αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα.

Ο 49χρονος, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος από τις Αρχές μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, πήρε στο κυνήγι τον άτυχο 80χρονο, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς μαρτυρίες αναφέρουν ότι έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 49χρονος, σε κατάσταση αμόκ, πρόλαβε τον πατέρα του και χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι που άρπαξε από την κουζίνα του σπιτιού του, τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Όταν ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας, στα Καμίνια.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης