Εισαγγελέας: Δεν ξυλοκοπήθηκε ο κρατούμενος που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Αγ. Στεφάνου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019, 11:50
Εισαγγελέας: Δεν ξυλοκοπήθηκε ο κρατούμενος που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Αγ. Στεφάνου

«Ο 44χρονος κρατούμενος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα δεν ξυλοκοπήθηκε από κανέναν», τόνισε η εισαγγελέας Χριστιάνα Φραγκιά, μιλώντας στην ιστοσελίδα thebest. Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς του κρατούμενου που βρέθηκε νεκρός κατήγγειλαν ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου.

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας και επόπτρια των φυλακών Αγίου Στεφάνου τόνισε ότι ο 44χρονος κρατούνταν στο πειθαρχείο του σωφρονιστικού καταστήματος, σε συνθήκες απομόνωσης, ενώ στον χώρο υπάρχει κάμερα. «Το βίντεο δείχνει πως κανείς δεν τον χτύπησε», υπογράμμισε.

Απαντώντας στο ερώτημα για τις μελανιές στο σώμα του κρατούμενου, η κ. Φραγκιά τις απέδωσε στο γεγονός ότι ο 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι, ξαπλωμένος στην αριστερή του πλευρά και είχαν αρχίσει τα πτωματικά φαινόμενα. Οσο για τα αίματα στο σεντόνι δίπλα του, η εισαγγελέας ανέφερε πως η ανακοπή ή πνευμονία προκαλεί αίμα από τη μύτη. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 44χρονου κρατούμενου.
 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019, 13:12