Καταγγελία: Μπαζώνουν την παραλία απέναντι από τη Σπιναλόνγκα χωρίς άδεια

Καταγγελία: Μπαζώνουν την παραλία απέναντι από τη Σπιναλόνγκα χωρίς άδεια
Η Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου του Αγίου Νικολάου Κρήτης, καταγγέλλει τις εργασίες επαναδιαμόρφωσης παραλίας, που περιλαμβάνουν τη ρίψη μπάζων μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή απέναντι από το νησί της Σπιναλόνγκας. Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, για τα συγκεκριμένα έργα δεν έχει εκδοθεί άδεια από κάποια δημόσια αρχή.

Φωτογραφίες από το σημείο:Αναλυτικά η καταγγελία:

«Στην περιοχή απέναντι από την Σπιναλόνγκα, μεταξύ Ελούντας και Πλάκας έχουν ξεκινήσει έργα επαναδιαμόρφωσης παραλίας. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες έχει γίνει μπάζωμα μέσα στην θάλασσα. Μέλη της Οικολογικής Κίνησης έκαναν επαφές με τον Δήμο και το Λιμεναρχείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει άδεια για τα συγκεκριμένα έργα. Το λιμεναρχείο μας ενημέρωσε ότι έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες (κτηματική, κτλ) και περιμένει να τους δωθεί κατεύθυνση αφού δεν μπορούν να ενεργήσουν εκτός αν οι δράστες πιαστούν επ' αυτοφώρο.

Όπως συνήθως ο κάθε ένας κάνει αυτό που του αρέσει και στο τέλος κολλάει σε γραφειοκρατίες ή στην λύση του αυτόφορου μόνο. Παράδειγμα και το θέμα στο δρόμο Μιλάτου- Σισίου.

Ελπίζουμε την άμεση δράση του Δήμου Αγίου Νικολάου στο θέμα εφόσον βρίσκεται και απέναντι από προτεινόμενο μνημείο της UNESCO».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016, 19:14