Η Δ.Ε.Υ.Α. Λαγκαδά εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν το νερό σε ορισμένους οικισμούς του Λαγκαδά να μην είναι κατάλληλο προς πόση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σχετικά με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, από ανυπόστατα δημοσιεύματα στον ημερήσιο Τύπο αλλά και στο Διαδίκτυο, για ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού σε ορισμένους οικισμούς του Δήμου Λαγκαδά (Κολχικό, Δρακόντιο, Ανάληψη, Ξυλούπολη, Ευαγγελίστρια, Λευκοχώρι, Άσσηρος, Κριθιά, Κρυονέρι, Λοφίσκος και Ασκός), σας πληροφορούμε ότι, από τους πρόσθετους επαναληπτικούς ελέγχους που διενεργήσαμε, πέρα από τους περιοδικούς τακτικούς που κάνουμε κάθε φορά, στα διαπιστευμένα από την Επιχείρησή μας Εργαστήρια, προέκυψε ότι τα νερά των δικτύων σας από μικροβιολογικής και φυσικοχημικής άποψης, είναι απολύτως κατάλληλα για πόση.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τους υδρολήπτες του Δήμου μας, πως ο έλεγχος των αντλιοστασίων και δεξαμενών της Επιχείρησης είναι τακτικότατος, ενώ η ποιότητα του παρεχόμενου νερού είναι άριστη και ελέγχεται τακτικά από πιστοποιημένα χημικά εργαστήρια, προκειμένου να διασφαλίζεται συνεχώς η υψηλή ποιότητα του παρεχόμενου προς κατανάλωση νερού.

Για όλες τις ενέργειές μας αυτές και τα αποτελέσματα, θα σας τηρούμε ενήμερους με νεότερες ανακοινώσεις μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα τελευταία αποτελέσματα δειγματοληψιών που πραγματοποιήθηκαν στους οικισμούς, από όπου φαίνεται ότι όλες οι παράμετροι είναι εντός των επιτρεπτών ορίων (τελευταία εξέταση δείγματος: Απρίλιος 2012).

ΑΝΑΛΗΨΗ
ΑΣΣΗΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΑΣΣΗΡΟΣ
ΔΡΑΚΟΝΤΙΟ
ΚΟΛΧΙΚΟ
ΚΡΙΘΙΑ
ΚΡΥΑ ΝΕΡΑ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Επιμέλεια: Άννα Μοροφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης