Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία Οδό

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 23:30
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία Οδό
Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Εγνατία Οδό, με πρωταγωνσιτή έναν διακινητή ναρκωτικών, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη. Ο άνδρας δεν δίστασε να μπει και να οδηγήσει στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών.

Σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, έστησαν μπλόκο στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας.

Μετά από λίγη ώρα, έκαναν σήμα στάσης σε ύποπτο όχημα, ο οδηγός του οποίου υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και -όπως διαπιστώθηκε- λειτουργούσε ως προπομπός. Ακολούθησε ένα δεύτερο όχημα, το οποίο δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και αμέσως ξεκίνησε την «τρελή» του πορεία για να αποφύγει την σύλληψη.

Μετά από λίγα χιλιόμετρα, στο ύψος του Νεοχωρίου Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα που πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ενώ ο οδηγός του, αλβανικής καταγωγής, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε πως ο οδηγός - ο οποίος αναζητείται- είχε κρύψει στο αυτοκίνητο 111 κιλά χασίς τα οποία σκόπευε να παραδώσει σε έμπορο στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δυο οχήματα είχαν ελληνικές πινακίδες και ήταν νοικιασμένα από εταιρεία.


Διαβάστε επίσης: Κινηματογραφική καταδίωξη μεταναστών στην Εγνατία Οδό
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014, 15:30

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 23:34