Κλοπές ρεύματος ερευνά η ΔΕΗ στο Βόλο

Κλοπές ρεύματος ερευνά η ΔΕΗ στο Βόλο
Κρούσματα εξαπάτησης καταναλωτών από επιτήδειους καταγγέλλει ο ΔΕΔΔΗΕ στο Βόλο. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι επιτήδειοι προφασίζονται την ιδιότητα του υπαλλήλου της εταιρείας και προχωρούν επ' αμοιβή σε παράνομες παρεμβάσεις στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας.


Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές και τονίζει ότι:

-Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε καμία περίπτωση και για καμία υπηρεσία που παρέχει η εταιρεία δεν ζητούν χρηματική αμοιβή από τους καταναλωτές κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο ακίνητό τους.

-Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχει παρασχεθεί από την εταιρεία ειδική υπηρεσιακή ταυτότητα, την επίδειξη της οποίας θα πρέπει να ζητούν οι καταναλωτές προκειμένου να επαληθεύσουν ότι πράγματι πρόκειται για εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

-Στην περίπτωση που ο καταναλωτής έχει υπόνοιες για εξαπάτηση από τους υπαλλήλους που τον επισκέπτονται, πρέπει να καλεί άμεσα στα τηλέφωνα βλαβών που αναφέρονται στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος

Επιπλέον ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους τακτικούς αλλά και έκτακτους ελέγχους στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας όλων των καταναλωτών, προκειμένου να εντοπιστούν ρευματοκλοπές, παραβιάσεις και παράνομες συνδέσεις και υπενθυμίζει ότι το αδίκημα της ρευματοκλοπής διώκεται ποινικά.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016, 04:25