Ληστές έφυγαν με… νέες ρόδες

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010, 14:48
Ληστές έφυγαν με… νέες ρόδες
Ξύπνησαν να πάνε στις δουλειές τους και… βρέθηκαν να αναζητούν τα αυτοκίνητά τους οι ένοικοι δύο κατοικιών σε Άλιμο και Καπανδρίτι.

Στον Άλιμο, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που βρίσκεται στον 4ο όροφο, διαπίστωσε το πρωί, πως άγνωστοι, παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού. Οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας περίπου 5.000 ευρώ και από την τσάντα του το μπρελόκ με τα κλειδιά από τα δύο καταστήματα που διατηρεί σε Αθήνα και Πειραιά, καθώς και το κλειδί του αυτοκινήτου του, με το οποίο και διέφυγαν.

Την ίδια δυσάρεστη έκπληξη, αντιμετώπισε και ο ένοικος μονοκατοικίας στο Καπανδρίτι. Οι δράστες, και σε αυτή την περίπτωση, παραβίασαν την εξώπορτα, εισήλθαν στο χώρο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, και αφήρεσαν το ποσό των 15.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, κατέβηκαν στην πυλωτή, στην οποία ήταν σταθμευμένο το ένα από τα αυτοκίνητα του ιδιοκτήτη, το διέρρηξαν και αφού αφαίρεσαν αντικείμενα, εντόπισαν και το δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την πυλωτή. Με τα κλειδιά που είχαν πάρει από το εσωτερικό της μονοκατοικίας, εντόπισαν το πολυτελές αυτοκίνητο, και αφού φόρτωσαν τα κλοπιμαία, επιβιβάστηκαν και διέφυγαν.

Παρά τις αναζητήσεις οι δράστες και των δύο διαρρήξεων, δεν έχουν εντοπισθεί, ούτε όμως και τα αυτοκίνητα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010, 14:49