Σε μια απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής και σε μια ληστεία τράπεζας που «χρεώνονται» στον Βασίλη Παλαιοκώστα αναφέρθηκαν οι αστυνομικοί που κατέθεσαν σήμερα ως μάρτυρες, στη δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τέσσερις από τους πέντε κατηγορουμένους για την απαγωγή Μυλωνά συμμετείχαν στην επεισοδιακή απόπειρα ληστείας θωρακισμένου οχήματος ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, το Φεβρουάριο του 2008, στην περιοχή της Επανωμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει καλάσνικοφ, πυροβολώντας περισσότερες από 60 φορές, ενώ επιχείρησαν να σπάσουν το παρμπρίζ του οχήματος με βαριοπούλες.

Ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να ξεφύγει και απομακρυνθεί από την περιοχή, πριν οι τέσσερις δράστες ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

Στη ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας στο Πανόραμα τον Μάιο του 2008 συμμετείχαν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τόσο ο Βασίλης Παλαιοκώστας όσο και δύο από τους συνεργούς του στην απαγωγή Μυλωνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

Πηγή: agelioforos.gr

Διαβάστε επίσης:

Καταθέτουν οι αστυνομικοί στη δίκη για την απαγωγή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης