Μεταβολή του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες από τα βόρεια με βροχές, κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική ηπειρωτική χώρα. Βαθμιαία θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Αττική: Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από το απόγευμα ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και στις παραθαλάσσιες περιοχές είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα βόρεια σταδιακά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά, κυρίως από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου, με σταδιακή πτώση από τη νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Νεφώσεις προβλέπονται, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις δυτικές Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται με πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ στα νότια. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης