Εξανεμίζονται πλέον οι ελπίδες να βρεθούν οι οκτώ αγνοούμενοι του μοιραίου πλοίου «PIRI REIS», το οποίο – όπως όλα δείχνουν – έγινε ο υγρός τάφος για τους ναυτικούς.

Αγνοούμενοι είναι όσοι κατά τη μοιραία σύγκρουση των δύο πλοίων βρίσκονταν στο μηχανοστάσιο. Συγκεκριμένα, αγνοούνται ο β΄ και ο γ΄ μηχανικός, τρεις λιπαντές και άλλοι τρεις εργαζόμενοι στο μηχανοστάσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επτά διασωθέντες ναυτικοί του πληρώματος του «PIRI REIS» είναι καλά στην υγεία τους, καθώς έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Οι πέντε εξ αυτών βγήκαν αμέσως μετά τις πρώτες εξετάσεις, ενώ οι άλλοι δύο λίγη ώρα αργότερα, αφού χρειάστηκε να παραμείνουν για κάποιες επιπρόσθετες εξετάσεις.

Φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας και ήδη τους έχει διατεθεί ένδυση και υπόδηση, καθώς και ό,τι άλλο έχουν ανάγκη.

Οι σοροί των δύο νεκρών ναυτικών, του καπετάνιου και του λοστρόμου, παραμένουν στο νοσοκομείο και, μετά τις αργίες που μεσολαβούν, εκτιμάται ότι από την Τρίτη του Πάσχα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Πηγή: εφ. Θάρρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης