Το πλήρωμα ενός από τα μικρά καραβάκια που κάνουν δρομολόγια στην λίμνη των Ιωαννίνων έσωσε τη ζωή μίας γυναίκας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στα παγωμένα νερά στην περιοχή του Μώλου, «ψαρεύοντάς» την με έναν γάντζο πριν την καταπιεί ο βυθός!

Η επίδοξη αυτόχειρας έβγαλε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών το μπουφάν της και το άφησε στην άκρη του δρόμου, πριν βουτήξει στη λίμνη για να δώσει τέλος στη ζωή της. Όμως, το πλήρωμα από το μοναδικό καραβάκι που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην άκρη της λίμνης, την είδε και κινήθηκε άμεσα προς το μέρος της. Οι άνδρες που επέβαιναν την κράτησαν στην επιφάνεια και, με τη βοήθεια του γάντζου, την έβγαλαν από το νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ακτή όπου την έβγαλαν, η απελπισμένη γυναίκα συνήλθε και είχε επαφή με το περιβάλλον πριν παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Όμως, χρειάστηκε να φτάσει και δεύτερο ασθενοφόρο, καθώς ένας περαστικός που είχε παρακολουθήσει την απόπειρα αυτοκτονίας και την περιπετειώδη διάσωση της γυναίκας δεν άντεξε την ένταση και έχασε τις αισθήσεις του!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης