Ο «αμείλικτος ρεπόρτερ» ξανακτύπησε. Μετά τη μαϊμού λίστα Λαγκάρντ, την οποία δημοσίευσε για λόγους που τους γνωρίζει μόνον ο ίδιος και εκείνοι που του ζήτησαν (ή απαίτησαν) τη συνδρομή του προσφέροντας του ένα ακόμη στικάκι, αποφάσισε να λασπολογήσει στοχεύοντας την Ζούγκλα.

Επανέρχεται λοιπόν, δια της προσφιλούς μεθόδου της λάσπης στον ανεμιστήρα, προκειμένου για άλλη μία φορά με αστήρικτα στοιχεία και εκούσια παραποιημένες πληροφορίες να απαξιώσει τα προϊόντα της Νanobionic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιλαμβάνεται ο καθείς τον εκνευρισμό του. Βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά από τις αποκαλύψεις περί λίστας Λαγκάρντ και των υπόγειων διαδρομών που ακολούθησαν οι «διαρροές» με τα στικάκια να αλλάζουν χέρια και οι λίστες να δημοσιεύονται χωρίς τα ονόματα των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Την αλήθεια διερευνά η Δικαιοσύνη. Την πολιτική ουσία την διερευνά η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Ο ίδιος περιφέρει τα δημοσιογραφικά κουρέλια επιχειρώντας να επιβιώσει με επικοινωνιακά τρικ αμφίσημης αριστερής προέλευσης. Σε λίγο και οι δεδηλωμένοι πολιτικοί του φίλοι θα τον εγκαταλείψουν. Οι προστάτες λακίζουν όταν αντιληφθούν πως ο προστατευόμενος είναι απλώς άλλο ένα αναλώσιμο προϊόν.

Στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεται ωστόσο, ανήρτησε δήθεν αποκαλύψεις περί των προϊόντων της Nanobionic αυτήν την φορά προσκομίζοντας και απόφαση του Υπουργείου Υγείας. Με μία διαφορά. Ουδέποτε η zougla.gr και το site της Nanobionic ισχυρίστηκαν πως τα προϊόντα που πωλούνται με τις ευεργετικές ιδιότητες τους είναι προϊόντα νανοτεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισταμένως και με επιμονή αναφέρθηκε πως η ευεργετική επίδραση των προϊόντων αυτών οφείλεται στην από-υπέρυθρη ακτινοβολία. Το συγκεκριμένο ύφασμα εγκλωβίζει την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα και την επιστρέφει σε αυτό.

Η νανοτεχνολογία χρησιμοποιείται μόνον στο γιλέκο της Nanobionic και μόνον για την αδιαβροχοποίηση του. Οι ισχυρισμοί λοιπόν του «ερευνητή – δημοσιογράφου» κ. Βαξεβάνη αποτελούν προϊόν της φαντασίας του.

Το ύφασμα από το οποίο παρασκευάζονται τα προϊόντα της Nanobionic έχει λάβει παγκόσμιο βραβείο ευρεσιτεχνίας στο Λουξεμβούργο. Τρεις ειδικές επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν την ευεργετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα από την χρήση των προϊόντων αυτών. Αυτές τις ημέρες στη Γερμανία τα προϊόντα της Nanobionic εκτίθενται, δοκιμάζονται και μελετώνται στη μεγαλύτερη παγκοσμίως εξειδικευμένη έκθεση τέτοιων προϊόντων.

Ουδέποτε ισχυρίστηκε κανείς πως τα προϊόντα Nanobionic είναι ιατρικά ή φαρμακευτικά παρασκευάσματα. Την ευεργετική τους επίδραση ωστόσο εξηγούν οι τρεις μελέτες που προαναφέρθηκαν. Εκλεκτοί και γνωστοί επιστήμονες ασχολήθηκαν επισταμένως με την αξιολόγηση των προϊόντων. Τα πορίσματα είναι ξεκάθαρα και τεκμηριωμένα. Ο καθένας μπορεί να τα μελετήσει και να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα. Όσον αφορά τώρα τον κ. Βαξεβάνη ας φλυαρεί όσο αυτός το επιθυμεί.

Μοναδική απάντηση στην φλυαρία, αλλά και στην κακοήθεια είναι τα επιστημονικά ντοκουμέντα. Ακολουθούν λοιπόν τρεις συγκεκριμένες μελέτες πανεπιστημιακού επιπέδου οι οποίες καταδεικνύουν το πως τα προϊόντα Nanobionic επενεργούν ευεργετικά στο ανθρώπινο σώμα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την μελέτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη μελέτη του Πανεπιστημίου της Πίζας

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη μελέτη του Ιωάννου Δημητρίου, Διαβητολόγου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης