Νέα υπηρεσία ενημέρωσης για τα δρομολόγια του Προαστιακού

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 09:05
Νέα υπηρεσία ενημέρωσης για τα δρομολόγια του Προαστιακού
Τη δυνατότητα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για τα δρομολόγια των προαστιακών γραμμών Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μέσω τεχνολογίας GPS, παρέχει στο επιβατικό κοινό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο επιβάτης που αναμένει στην αποβάθρα μπορεί μέσα από το κινητό του τηλέφωνο επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την ειδική εφαρμογή «Live Δρομολόγια Προαστιακού», και επιλέγοντας τον σταθμό στον οποίο βρίσκεται, να μάθει την ακριβή ώρα διέλευσης του επόμενου τρένου καθώς και την κατεύθυνσή του. Μπορεί επίσης να δει στον ψηφιακό χάρτη τις θέσεις των τρένων σε πραγματικό χρόνο.

Παράλληλα, η πληροφορία δρομολογίων πραγματικού χρόνου αναπαράγεται και σε οθόνες πληροφόρησης επιβατικού κοινού που εγκαθιστά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους κύριους σταθμούς του Προαστιακού Αθήνας, στο Κιάτο, στην Κόρινθο, στα Α. Λιόσια, στο ΣΚΑ και στη Δ. Πλακεντίας.

Η υπηρεσία «Live Δρομολόγια Προαστιακού» είναι διαθέσιμη για το επιβατικό κοινό στο: http://www.trainose.gr/επιβατικό-έργο/υπηρεσίες-για-τον-επιβάτη/live-δρομολόγια/

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 09:06