Νέα συγκέντρωση της ΛΑΕ στα Προπύλαια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 14:34
Νέα συγκέντρωση της ΛΑΕ στα Προπύλαια
Συγκέντρωση διοργανώνει για σήμερα στις 5.30 μ.μ. η Λαϊκή Ενότητα που τάσσεται κατά της αναγόρευσης του Προέδρου της Γερμανίας Frank – Walter Stenmeier σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην σχετική ανακοίνωση η ΛΑΕ αναφέρει:

Σε τελετή που θα τελεστεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αναγορεύσει τον Πρόεδρο της Γερμανίας Frank – Walter Stenmeier σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εμείς εκείνη την ώρα θα διαδηλώνουμε! Στις 5.30 μ.μ., σήμερα Πέμπτη 11 Οκτώβρη, πραγματοποιούμε συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια, ενάντια στη βράβευση του Προέδρου της Γερμανίας.

Η πολιτική ηγεσια της Γερμανίας, την οποία εκπροσωπεί, αρνείται πεισματικά να παράσχει τις στοιχειώδεις οφειλόμενες αποζημιώσεις στη χώρα μας για τα εγκλήματα και τις καταστροφές της ναζιστικής κατοχής. Αντίθετα, η «δημοκρατική» Γερμανία συμπεριφέρεται ως αποικιοκρατική δύναμη απέναντι στην σύγχρονη Ελλάδα των μνημονίων και της λιτότητας.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 14:34