«Ξινή» βγήκε η χαρά για δυο οικογένειες οι οποίες επενέβαιναν σε 2 Ι.Χ και πήγαιναν σε γάμο περνώντας από την διασταύρωση του «τρόμου» στις οδούς Συρακουσών και Επτανήσου στην Πρέβεζα. Η συγκεκριμένη διασταύρωση είναι γνωστή για τα ατυχήματα που προκαλούνται εκεί, τα περισσότερα με τραυματισμό όπως και το σημερινό.

Όχημα μάρκας BMW λοιπόν ενώ κινούνταν επί της Συρακουσών πέρασε το Stop με αποτέλεσμα την σύγκρουση του με όχημα μάρκας Opel το οποίο κινούνταν επί της Επτανήσου με κατεύθυνση προς το Λύκειο. Χαρακτηριστικό του ατυχήματος είναι ότι το όχημα μάρκας BMW για να αποφύγει την σύγκρουση έφερε σβούρα 360 μοιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς ευτυχώς τραυματισμός 3 ατόμων με λίγο πιο σοβαρό τον τραυματισμό της γυναίκας συνοδηγού που επέβαινε στο όχημα μάρκας Opel η οποία χτύπησε με το κεφάλι στο παμπρίζ. Ευτύχημα είναι το γεγονός ότι ενώ στο όχημα μάρκας BMW επέβαινε ένα μικρό αγοράκι περίπου 2 ετών ευτυχώς δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό αφού οι γονείς του φρόντισαν να κάθεται στο ειδικό κάθισμα για παιδιά φορώντας του ζώνη.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η προκλητική καθυστέρηση της τροχαίας η οποία ακόμα και μετά από 30 λεπτά από την στιγμή του ατυχήματος δεν εμφανίστηκε στο σημείο, αλλά «αντικαταστάθηκαν» από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: mypreveza.gr

Διαβάστε ακόμη: Πρέβεζα: Τροχαίο με τραυματία δικυκλιστή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης